Surprizele de toamnă de la „BANCA SOCIALĂ” continuă

 

Surprizele de toamnă de la BC „BANCA SOCIALĂ” SA continuă. Banca propune un nou tip de depozit „Toamna de aur” pe un termen de la 3 la 36 de luni cu o rată anuală a dobânzii de 10,2% în lei şi de 6,7% în dolari şi euro. Datorită depozitului „Toamna de aur”, fiecare client poate fi sigur că banii săi vor fi nu numai păstraţi, dar că se vor şi înmulţi.

Clienţii au posibilitatea de a face depuneri nelimitate.

Valoarea minimală a primei depuneri este de 5 mii de lei sau 500 de euro/dolari SUA.

Dacă îşi păstrează contul mai mult de un an, posesorul are dreptul de a retrage parţial banii în limitele a 25% din suma soldului la ziua retragerii.

Procentele de pe depozitul „Toamna de aur” se transferă pe soldul contului pe perioada reală de păstrare a banilor şi se plătesc lunar sau se capitalizează.

Contul poate fi deschis la toate filialele şi agenţiile BC „BANCA SOCIALĂ” SA. Clientul primeşte în plus un card din plastic Cirrus Maestro BANCA SOCIALA.

În legătură cu Ziua Internaţională a persoanelor în etate şi Ziua Profesorului, toţi profesorii şi toţi pensionarii care îşi vor deschide un depozit „Toamna de aut” la „BANCA SOCIALĂ” de la 1 până la 10 octombrie vor primi un cadou din partea Băncii.