Banca Comercială „Banca Socială” SA oferă posibilitatea de a efectua plata serviciilor MPay în orice filială şi oficiu al băncii

BC “Banca Socială” SA oferă posibilitatea să efectuaţi plăţile prin serviciul MPay în orice filială a băncii şi în oficiul băncii, transmite agenţia News-Moldova.

MPay este un sistem de plată, cu ajutorul căruia se pot plăti serviciile întreprinderilor de stat, folosind unul din instrumentele de plată: cartela de plată, internet-banc, terminalele de plată sau numerarul. Proiectul MPay a devenit parte a programului Băncii Mondiale pentru Dezvoltare „e-Transformări de dirijare”, scopul principal al căruia este accesibilitatea serviciilor pentru instituţiile de stat cu folosire la distanţă. Cu ajutorul MPay se pot efectua plăţi pentru: eliberarea unui certificat de cazier juridic, amenzile date de poliţia rutieră, serviciile ÎS „Cadastru”, identificarea animalelor de casă, achiziţionarea documentelor strict înregistrate, serviciile ÎS „CRIS REGISTRU”, servicii ale stării civile.

Pentru efectuarea plăţilor acestor servicii, BC „Banca Socială” SA propune să fie folosită larga reţea de filiale, situate în toate raioanele republicii.

Posesorii de carduri de plată BC „Banca Socială” SA pot plăti aceste servicii şi pe site-ul www.online.socbank.md , urmând instrucţiunile date de noi.

Serviciul MPay şi BC „Banca Socială” SA vă vor ajuta să economisiţi nu numai timpul, dar şi mijloacele băneşti, pentru că pentru aceste plăţi nu se reţine vreun comision.